Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Assistant op Nest-camera kan beelden naar Chromecast sturen

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2017, 10:40 CategorieVeiligheid en beveiliging

Nest heeft bekendgemaakt wat we straks van de Google Assistant mogen verwachten wanneer die beschikbaar is op de Nest-camera’s. Zo kun je de beelden van de camera versturen naar een Chromecast, zodat je alles direct op je televisiescherm kunt bekijken.

Google Assistant op de camera’s van Nest

Dat de Google Assistant naar de producten van Nest komt, is vorig maand al bekendgemaakt. Deze week heeft het bedrijf echter meer informatie gegeven, zodat we weten wat we mogen verwachten wanneer de stemassistent arriveert op de camera’s, deurbellen en thermostaten. Zo kunnen mensen aan de Assistant vragen of de Nest Cam de opgenomen beelden kan afspelen op een televisie waar een Chromecast aan hangt. Daar heb je nog wel een Google Home-speaker voor nodig (bijvoorbeeld de Mini of de Max).

De Google Assistant kan het huis ook verwarmen, wanneer je daarom vraagt. De thermostaat zal het huis dan automatisch verwarmen, zonder dat je zelf een temperatuur hoeft aan te geven. Verder kan de Assistant mensen herkennen via de Nest Cam IQ, en kan die doorgeven wie er precies voor de deur staat. Met de introductie van al deze mogelijkheden probeert Google haar eigen en de producten van Nest dichter bij elkaar te brengen. Wanneer de functies officieel naar Nederland komen, is op moment van schrijven nog niet bekend.


€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 89,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 99,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 235,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.