Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Assistant werkt nu met camera’s van Logitech en Canary

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2017, 13:35 CategorieVeiligheid en beveiliging

Stemassistent Google Assistant werkt nu samen met twee camera’s: de Canary All-in-one- en Flex-camera’s en de Logitech Circle 2. Dankzij de integratie is het mogelijk je camera’s aan te sturen middels stemcommando’s.

Google Assistant op camera’s van Logitech en Canary

Logitech heeft laten weten dat de Google Assistant nu naar de Logitech Circle 2 is gekomen. Gebruikers kunnen het apparaat Engelse stemcommando’s geven en vragen om het beeld van bijvoorbeeld de voordeur te laten zien. Je kunt de camerabeelden direct op je televisiescherm bekijken, maar hebt daar wel een Google Home of een Android- of iOS-smartphone voor nodig. Ook moet de televisie over een Chromecast beschikken of over Chromecast Built-in. Het maakt niet uit of de Logitech Circle 2 wel of geen draad heeft.

Lees hier onze recensie van de Logitech Circle.

Daarnaast is de Google Assistant naar de camera’s van Canary gekomen (All-in-one en Flex). Zo kun je nu om de temperatuur of het vochtigheidsniveau in huis vragen. Ook kun je kijken hoe het zit met de accu van de Flex. Helaas kun je de camera’s niet in- of uitschakelen of vragen om het beeld naar een tv (met Chromecast (Built-in)) te sturen. Wel kun je middels een Apple TV de beelden opvragen (maar dat kan al een tijdje). In de toekomst zal de cameramaker meer functies toevoegen; deze functies zijn echter voor iedereen gratis.

Lees hier onze review van de Canary-beveiligingscamera.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.