Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home Mini: meer afbeeldingen en informatie gelekt

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2017, 17:21 CategorieBediening

Een dag voor de aankondiging van de Google Home Mini zijn er meer afbeeldingen opgedoken van de aankomende, kleine speaker. Dit wordt, zoals het er nu naar uitziet, de nieuwe slimme speaker van Google. Of beter gezegd: de oude in een nieuw jasje.

Google Home Mini: presentatie volgt morgen

Morgen is het 4 oktober en dat betekent in dit geval dat Google nieuwe hardware gaat presenteren tijdens een evenement. Hardware in de vorm van smartphones, maar ook in de vorm van nieuwe slimme speakers. De Google Home Mini is één van die speakers, waar we eerder al meer over gehoord hebben. De andere speaker wordt mogelijk de Google Home Max: een soort Amazon Echo Show-apparaat, waar gebruikers ook toegang krijgen tot een touchscreen van 7-inch. Zie het als een vaste tablet en hub voor in je smarthome.

Eerder kwam ook al naar buiten dat de Google Home Mini een prijskaartje van 49 dollar zou meekrijgen. Walmart, een grote, Amerikaanse winkelketen, lijkt dat gerucht nu te bevestigen. De keten heeft de Mini namelijk al in het assortiment opgenomen en biedt de speaker aan voor die 49 dollar. De afmetingen van het apparaatje zijn 4,53 bij 4,53 bij 4,72 inches en de eerste bezorgdatum is volgens de website 19 oktober. Of Google dit allemaal gaat halen en waarmaken, weten we maar al te gauw. Morgenavond is de presentatie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.