Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google voorziet Google Home-speaker van slimme avondmodus

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2017, 9:37 CategorieBediening

Google heeft een slimme avondmodus uitgerold voor de speaker Google Home, die in de avond de lampen dimt en het geluid zachter zet. Gebruikers kunnen deze mogelijkheden zelf instellen en de speaker volgens een schema laten werken (net zoals de niet-storen-modus op Android).

Slimme avondmodus voor Google Home

Momenteel kunnen enkele mensen de slimme avondmodus van de Google Home testen. Google heeft de functie namelijk uitgerold in een soort bèta, waar niet heel veel mensen toegang tot hebben, schrijft Android Police. Deze modus doet precies wat je ervan mag verwachten: in de avond zal het volume automatisch worden bijgesteld naar beneden, terwijl de lampen ook gedimd kunnen worden. Je kunt deze functies automatiseren door tijden in te stellen, waarna alles automatisch verloopt. Wanneer de modus naar iedereen komt, is onbekend.

Google Home is een compacte speaker die je in principe overal in huis kunt plaatsen. De speaker heeft de vorm van een cilinder en komt met een basis (onderzijde) die in verschillende kleuren afgewerkt kan worden. Het bovenste, witte deel is het deel waar de intelligentie zit. De microfoon zit hierin verwerkt waarmee het apparaat naar je spraak luistert. Bovenop de speaker zitten led-lampjes. Deze lampjes komen in de vier kleuren van Google, kunnen oplichten en draaien. Voor meer informatie over Google Home, klik je hier.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.