Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Honeywell start crowdfundactie voor nieuw beveiligingssysteem

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2017, 13:52 CategorieVeiligheid en beveiliging

Het Amerikaanse bedrijf Honeywell heeft een opvallende stap genomen in de ontwikkeling van een nieuw beveiligingssysteem. Er wordt een crowdfundactie gestart op Indiegogo.

Honeywell beveiligingssysteem zelf installeren en monitoren

Veel is er nog niet bekend over het nieuwe beveiligingssysteem, behalve dat het gemakkelijk zelf te plaatsen en te monitoren is. Normaal gesproken worden de Honeywell-producten door professionals geïnstalleerd en gemonitord. Het nieuwe product wordt kleinschaliger. Hierdoor is dit een goedkoper alternatief voor een duur beveiligingssysteem. Dit past in de trend die we de afgelopen tijd zien. Bedrijven als Nest en Ring hebben ook succes met kleinschaligere beveiligingscamera’s die je zelf gemakkelijk kunt monitoren. Het bedrijf wil dit nieuwe systeem ontwikkelen met feedback van geïnteresseerden. Een woordvoerder van Honeywell vertelde The Verge dat ze een campagne willen starten vanwege de waardevolle feedback dat de gemeenschap op Indiegogo kan geven. Zo kunnen ze direct inspringen op wensen vanuit de gebruikers.

Tot op heden heeft Honeywell altijd eigen producten ontworpen. Het bedrijf bestaat al meer dan een eeuw en is bij de consument vooral bekend van de slimme thermostaten en beveiligingssystemen. De Amerikaanse multinational heeft genoeg geld en ervaring in huis om zelf met nieuwe producten te komen, maar kiest nu bewust voor een crowdfundactie. Het speelt natuurlijk ook mee dat een dergelijke actie flink wat publiciteit zal opleveren. De crowdfundactie start waarschijnlijk op 1 november.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.