Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Lifx lanceert de Beam, lichtrails ter decoratie van je huis

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2017, 13:51 CategorieVerlichting

Lifx heeft een interessant nieuw product op de markt gebracht. Eerder lanceerde het bedrijf de Lifx Tile – een reeks vierkante panelen – maar nu is er ook de Beam. Waar de Tile vrij opvallend is en ruimte in beslag neemt, is dat bij de Beam iets anders. Het is een wat subtielere (hoewel nog altijd aanwezige) decoratie voor je huis.

De Lifx Beam

De Lifx Beam bestaat uit een zestal rails die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarnaast is er een hoekstuk, waarmee je de rails zoals op bovenstaande afbeelding kan ophangen. Dat doe je overigens met een soort plakkertjes, die aan de achterkant van de rails zitten en geschikt zouden zijn voor alle algemene soorten muur.

Eenmaal geïnstalleerd, kan je de Beam gebruiken met een app voor iOS, Android en Windows 10. Er kan gekozen worden uit zes miljoen verschillende kleuren, waarmee je dus behoorlijk gevarieerde keuzes kunt maken. Overigens heeft elke afzonderlijke rail tien lichtzones, waardoor je bij elke rail verschillende kleurovergangen kunt kiezen. Dat zou als geheel moeten zorgen voor mooie decoratie in huis.

Tegelijk is het prijskaartje overigens niet misselijk: de Beam kost 229,99 euro. Gebruik van de smartphone-app zit daarbij inbegrepen. Mocht je overigens interesse hebben in de Tile, die ziet er als volgt uit en kost – voor een set met vijf tegels – 279,99 euro. Beide producten zijn via de site van Lifx te bestellen en worden gratis geleverd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.