Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Lynky wordt de eerste Google Assistant-speaker met aanraakscherm

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2017, 10:50 CategorieBeeld en geluid

Google werkt naar het schijnt aan een versie van de Google Home speaker met aanraakscherm. Dat apparaat heeft als codenaam ‘Quartz’ en neemt het op tegen de twee Amazon Echo-modellen met scherm. Nu blijkt dat die van Google niet de eerste Google Assistant-speaker met een aanraakscherm wordt. Die eer gaat naar Lynky.

Lynky: slimme speaker met scherm

Lynky is een speaker die door het Chinese i-Home Technology aangeboden wordt op Indiegogo. Het apparaat heeft nu zo’n 3.500 dollar opgehaald op die site, maar er wordt naar 30.000 dollar gezocht. Om dat doel te halen heeft men nog een dikke maand. De speaker zal nu verkocht worden voor 99 dollar, maar gaat straks voor 149 dollar over de toonbank.

De slimme speaker dient uiteraard als een hub voor je slimme huis. Dankzij het touchscreen en Google Assistant stembesturing, kan je het apparaat gebruiken om allerhande slimme technologie aan te koppelen. Denk aan een slimme lamp, maar ook je thermostaat of slimme camera.

Lynky is ontwikkeld om op meerdere manieren te gebruiken, bijvoorbeeld door hem neer te zetten op je bureau, of aan je muur te hangen. Vervolgens kan je het 5-inch aanraakscherm met resolutie van 1.280 bij 720 pixels gebruiken om je huis te besturen.

De slimme speaker moet in januari 2018 geleverd worden, mits dat doel van 30.000 dollar behaald wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.