Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung presenteert Powerbot-stofzuigers als Star Wars-personages

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2017, 15:28 CategorieHuishoudelijke apparaten

Samsung heeft dinsdag twee nieuwe versies van de Powerbot-robotstofzuiger aangekondigd, in een speciaal Star Wars-thema. De robotstofzuigers hebben het uiterlijk van de Stormtrooper en niemand minder dan Darth Vader aangenomen.

Powerbot-stofzuigers met Star Wars-thema

Op de dag dat fans van Star Wars helemaal losgaan op de vrijgegeven trailer van de aanstaande film, presenteert Samsung twee versies van de Powerbot-robotstofzuiger in de vorm van een Stormtrooper en niemand minder dan Darth Vader. Het betreft hier twee spin-offs van de VR7000-stofzuigers die eerder in januari zijn aangekondigd door het Zuid-Koreaanse bedrijf. Beide modellen krijgen ook unieke geluidseffecten die iets te maken hebben met het personage. Zo zal de Darth Vader-versie “zwaar kunnen ademen”.

De Powerbot VR7000 is zo ontwikkeld dat de borstel dichter bij de muur komt dan we voorheen gewend waren. Die borstel zit namelijk aan de voorkant. Daarnaast kun je rekenen op een zuigkracht tot twintig watt en is het apparaat met 97 mm hoogte kleiner dan de VR9000. Zo kan er gemakkelijker onder stoelen en tafels gegaan worden. Speciale functies zorgen ervoor dat de robotstofzuiger precies weet hoe de indeling is van de oppervlakte die hij stofvrij moet houden en op welke plekken er extra goed gestofzuigd moet worden.

Prijs en beschikbaarheid

Onduidelijk is nog of de stofzuigers in deze vorm naar Nederland komen. De Darth Vader-versie kost achthonderd dollar en heeft zijn eigen afstandsbediening en wifi-functionaliteit. De Stromtrooper zal honderd dollar minder kosten, en beschikt niet over die mogelijkheden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.