Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung presenteert slim beveiligingssysteem samen met ADT

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2017, 8:44 CategorieVeiligheid en beveiliging

Samsung heeft deze week een nieuw beveiligingssysteem voor smarthomes aangekondigd, samen met het beveiligingsbedrijf ADT. Dit systeem moet het beste van doe-het-zelf-systemen combineren met het beste van professionele monitoring.

Samsung en ADT slaan handen ineen

Samsung heeft een nieuw beveiligingssysteem voor smarthomenetwerk SmartThings aangekondigd. Het bedrijf werkt daar samen met ADT aan, een professioneel beveiligingsbedrijf dat monitoring kan aanbieden. Dit nieuwe systeem moet dan ook het beste van beide werelden aanbieden: je kunt zelf je beveiligingssysteem samenstellen met de producten van de Zuid-Koreaanse fabrikant, terwijl je het monitoren dus aan een bedrijf overlaat dat daar echt gespecialiseerd in is. De kosten: 549,99 dollar voor het basispakket. Dat is nogal fors.

Voor die 550 dollar krijg je het ADT Home Security Starter Kit. In die kit zit een hub, twee sensoren voor op het raam of de deur en een bewegingsdetector. De Security Hub dient niet alleen als basis voor het beveiligingssysteem, maar werkt ook met andere apparaten binnen het SmartThings-netwerk. Samsung zal tevens accessoires gaan verkopen voor dat netwerk, zoals meer sensoren of een koolmonoxidedetector. De maandelijkse abonnementskosten lopen uiteen van 15 tot 25 dollar per maand.

Het is niet bekend of beide bedrijven dit systeem ook naar Nederland gaan brengen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.