Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De 1-Ring Moon is een zwevende camera die je kan volgen

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2017, 11:06 CategorieVeiligheid en beveiliging

Startup 1-Ring heeft een nieuwe beveiligingscamera gepresenteerd: de 1-Ring Moon. Dit is een camera die zweeft en je overal kan volgen. Je kunt de camera handmatig bedienen met de applicatie, maar kunt hem ook laten reageren op geluid, omdat er microfoons aanwezig zijn.

1-Ring Moon: de zwevende beveiligingscamera

1-Ring heeft een bijzondere beveiligingscamera gepresenteerd, die ook kan fungeren als een smarthomehub (een centraal punt in de smarthome): de 1-Ring Moon. De camera wordt draadloos opgeladen terwijl die boven de basis zweeft en kan via de app handmatig omgedraaid worden. Er zijn ook microfoons aanwezig in het apparaat, waardoor die ook automatisch gedraaid kan worden op basis waar geluid vandaan komt. Je hebt ook de mogelijkheid zelf in te stellen wat de camera precies doet bij het horen van geluid.

Op de Indiegogo-pagina van 1-Moon is te lezen dat de camera je een notificatie kan sturen, een clip op kan nemen of een foto kan maken. De gemaakte content wordt lokaal opgeslagen op een micro-sd-kaart en kan ook worden geüpload naar een clouddienst naar keuze: Dropbox, Google Drive of je eigen ftp-server. De basis van de camera biedt verder ondersteuning aan voor Zigbee, Z-Wave, bluetooth en nfc. Er is zelfs infrarood aanwezig. Door die mogelijkheden ondersteunt die ook Philips Hue, SmartThings en de producten van Honeywell.

Functies op een rijtje

  • Maakt beelden in 1080p
  • Filmt in dertig frames per seconde
  • Hoek van 130 graden
  • Infrarood-led voor nachtvisie
  • De camera is magnetisch en kan dus ook elders geplaatst worden
  • De accu gaat zo’n vijf uur mee, zonder basis
  • De Moon kan een timelapse-overzicht van de dag maken
  • Er is een niet-thuis-modus, die kan doen alsof de huiseigenaar thuis is

Prijs en beschikbaarheid

De 1-Ring Moon zal straks voor 330 dollar worden aangeboden. De makers laten weten de camera wereldwijd te verschepen. Mocht je het project steunen op Indiegogo, dan kun je het apparaat met korting in huis halen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.