Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home-applicatie biedt meer opties aan voor treble en bas

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2017, 9:25 CategorieSoftware en apps

Google heeft een update uitgebracht voor de Google Home-applicatie, waardoor er nu meer mogelijkheden beschikbaar zijn. Gebruikers krijgen toegang tot een verbeterde zoekfunctie en meer instellingen met betrekking tot het geluid, zoals treble en bas.

Download de update voor Google Home

Onlangs heeft de applicatie voor Google Home, de slimme speaker van Google, een grote update gekregen. Vandaag zet Google dat updateproces door met enkele nieuwe functies. Zo is er een verbeterde zoekfunctie aanwezig in de Browse-tab. Links in de hoek tref je een blauwe cirkel aan waarmee je een zoekopdracht kunt initiëren. Je kunt nu zoeken op artiest, nummer, genre of acteur en krijgt er bij de laatste optie ook nog eens een handig overzicht van Wikipedia bij. Zo lees je snel meer over de films en series waarin de acteur speelt.

Een andere toevoeging zijn de extra mogelijkheden met betrekking tot de audio-opties voor slimme speakers met de Google Assistant aan boord. Zo kun je het volume regelen middels een cirkel in het midden van het scherm. Rechts in de hoek tref je nog meer opties aan. Wanneer je die opties opent, dan krijg je toegang tot de instellingen voor treble en bas. Dat moet vooral handig zijn voor de onlangs aangekondigde Google Home Max. Vooralsnog heeft Google geen plannen de slimme speaker naar Nederland te brengen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.