Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home ondersteunt nu meerdere agenda’s

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2017, 9:29 CategorieBediening

Google heeft een update uitgebracht voor de slimme speaker Google Home, die vanaf nu meerdere agenda’s kan ondersteunen. Daarnaast ben je in staat een standaard agenda in te stellen, waar nieuwe afspraken naartoe gaan als je die stemopdracht geeft.

Meerdere agenda’s op Google Home

Tot op heden was het niet mogelijk meerdere agenda’s te gebruiken op de slimme speaker Google Home, maar daar komt dankzij een update verandering in. Google heeft er namelijk voor gezorgd dat je nu wel degelijk meerdere agenda’s kunt gebruiken in combinatie met het apparaat. Ook kun je nog altijd een standaard agenda instellen waar nieuwe afspraken aan worden toegevoegd wanneer je daar de stemopdracht voor geeft. Dat instellen kan via Google Home en instellingen of via Google Assistant en instellingen.

Mocht je al een Google Home hebben (officieel is het apparaat nog niet naar Nederland gehaald door Google), dan is het goed om te weten dat dit alleen nog werkt via de slimme speaker. Gebruik je de Google Assistant op je smartphone, dan heb je alleen toegang tot je persoonlijke agenda. Waarom dit onderscheid er is (en Google niet gewoon dergelijke aanpassingen gelijk trekt) is niet bekend, maar we moeten het er maar mee doen. Wanneer de Home-speaker officieel naar Nederland wordt gebracht, is op dit moment helaas nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.