Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Mok Ember houdt je drank altijd op de juiste temperatuur

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2017, 16:08 CategorieAccessoires

Misschien ken je het wel. Je haalt een nieuw kopje koffie voor tijdens het werken, maar gaat zo op in je werk dat je vergeet dat je nog dat kopje voor je hebt staan. Tegen de tijd dat je weer aan het kopje koffie denkt, is dat allang afgekoeld. Met de Ember Temperature Control Ceramic Mug, komt daar verandering in.

Ember: koffie altijd op temperatuur

De nieuwe mok van Ember is gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een keramische coating. In het kopje zit verder een oplaadbare batterij en er is Bluetooth-ondersteuning ingebouwd. Die combinatie maakt het mogelijk om het apparaat te koppelen aan je smartphone en middels de meegeleverde app een temperatuur in te stellen. Vervolgens zorgt de mok ervoor dat je drinken – of dat nou koffie, thee of iets anders is – op de gewenste temperatuur blijft.

Dat is handig, want de app voor iOS en Android kan bijvoorbeeld zo ingesteld worden dat de temperatuur altijd op dezelfde temperatuur blijft. Dan hoef je nadat je het eenmaal ingesteld hebt, er nooit meer over na te denken. Mocht je de app toch willen blijven gebruiken, laat die je desgewenst weten of de gewenste temperatuur bereikt is.

De batterij van de Ember-mok wordt opgeladen middels een schoteltje, met ingebouwde connector. Op die manier kan de batterij van de mok bijgeladen worden indien nodig. Al met al een handige, maar niet goedkope oplossing. Voor deze mok betaal je namelijk 80 dollar. Of en wanneer deze naar Nederland komt is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.