Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netgear Arlo Outdoor Smart Home Security Light aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2017, 9:22 CategorieVerlichting

Netgear heeft slimme buitenverlichting voor de Arlo-lijn aangekondigd: de Netgear Arlo Outdoor Smart Home Security Light. De buitenverlichting is bestand tegen allerlei weersomstandigheden en kan, net als andere producten van de fabrikant, draadloos worden gebruikt.

Dit is de Netgear Arlo Outdoor Smart Home Security Light

Netgear voegt een slimme buitenlamp aan het Arlo-assortiment toe: de Netgear Arlo Outdoor Smart Home Security Light. Net zoals de andere buitenproducten van Arlo is dit apparaat ook bestand tegen allerlei weersomstandigheden en draadloos te gebruiken, dankzij een oplaadbare batterij. De verlichting wordt voorzien van een bewegingssensor, die de camera van dezelfde fabrikant kan activeren. Die gevoeligheid van die sensor is overigens aan te passen. Ook kun je de warmte van de lamp aanpassen of hem laten knipperen.

Dat laatste is bijvoorbeeld handig voor wanneer er wordt ingebroken. De Netgear Arlo Outdoor Smart Home Security Light kan worden bediend middels de bekende Arlo-applicatie van Netgear. Maar ook via Amazon Alexa (in de Verenigde Staten) en IFTTT. Mocht je ook willen investeren in een zonnepaneel van Arlo, dan kun je de lamp daar ook aan koppelen. Over een prijs voor de verlichting is nog niets bekend. Wel heeft Netgear laten weten dat de Arlo Outdoor Smart Home Security Light begin volgend jaar te koop zal zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.