Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Groentetuin in huis met de Smart Garden 3

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2017, 15:49 CategorieAccessoires

Vergeet jij ook altijd je planten op tijd water te geven? Of kom je terug van vakantie en is al het groen in huis op sterven na dood? Maak kennis met de Smart Garden 3. Hiermee is het verzorgen van planten een fluitje van een cent.

De Smart Garden 3 is een slimme oplossing voor het verzorgen van planten. Het zorgt automatisch voor voldoende water, licht en voedingsstoffen, zonder dat je er omkijken naar hebt. De slimme tuin is ontwikkeld door Click and Grow. Ze noemen het zelf de ultieme, zelfvoorzienende tuin waarmee je kruiden en groente kunt laten groeien zonder enige moeite.

De slimme tuin heeft speciale plantcapsules nodig die verkrijgbaar zijn voor 9,95 euro voor drie stuks. Op de website zijn meer dan 30 soorten verkrijgbaar, waaronder kruiden als basilicum, tijm en oregano, maar ook groenten als tomaten en boerenkool. De capsules zijn voorzien van Smart Soil, die een optimale mix van voedingswaardes en zuurstof bieden. Of de Smart Garden 3 ook voorzien kan worden van goedkopere zaden of planten uit het lokale tuincentrum is onduidelijk.

Smart Garden in drie stappen

Planten laten groeien kan in drie stappen. Plaats de drie verschillende capsules, vul de 1,2 liter watertank en plug het apparaat in het stopcontact voor de automatisch geregelde verlichting. Je hoeft enkel het waterreservoir om de 4 weken bij te vullen. De slimme tuin doet de rest.

De Smart Garden 3 kost 99,95 euro en komt in de kleuren wit, grijs en beige. Naast de plantenbak en de led-lamp krijg je drie basilicum-plantcapsules om direct te kunnen starten. De slimme tuin is verkrijgbaar op de website van Click and Grow.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.