Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Somfy rolt update voor ondersteuning Sonos-speakers uit

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2017, 10:26 CategorieBediening

Somfy heeft deze week een nieuwe software-update aangekondigd voor het Somfy TaHoma smarthome-systeem. Na de update biedt het systeem ondersteuning voor Sonos-speakers.

Volgende week dinsdag 14 november vindt een automatische software-update plaats op Somfy TaHoma. Na de update zal de veelgevraagde koppeling met Sonos speakers actief zijn. Dankzij de koppeling met Sonos kun je vanaf nu met een druk op de knop je hele huis in de juiste sfeer brengen: verlichting, zonwering en genieten van muziek uit Sonos speakers. De software- update zal automatisch plaatsvinden.

Verder wordt de TaHoma voorbereid op de volgende producten:

  • IFTTT (If This Then That): Begin december wordt het mogelijk de TaHoma te verbinden met de online dienst ifttt.com. Hiermee kan het systeem gekoppeld worden aan vele andere producten en diensten – zoals smarthome-producten maar ook bijvoorbeeld weer- of locatie informatie. Over de exacte datum volgt nog bericht.
  • Amazon Alexa: bedien je huis met je stem. Helaas is Amazon Alexa nog niet beschikbaar in Nederland, maar zodra dit zo is, is het mogelijk je Somfy-producten met je stem aan te sturen.
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.