Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Blink komt met een goedkope videodeurbel in 2018

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2017, 14:56 CategorieVeiligheid en beveiliging

Blink heeft voor 2018 een videodeurbel aangekondigd voor de prijs van 99 dollar. De videodeurbel is aangekondigd in de nieuwe lijn voor 2018 van Blink en bestaat uit slimme camera’s en beveiligingssystemen voor thuisgebruik.

De goedkope videodeurbel biedt video, audio en notificaties die op je smartphone zullen verschijnen. Of je nu thuis bent of niet, je kunt direct zien wie er voor je deur staat. Je kunt live communiceren met je bezoeker en direct de beelden bekijken. Het design van de Blink Video Doorbell heeft een futuristisch uiterlijk met blauw neonlicht om de knop. Het apparaat is in 2018 verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Blink videodeurbel voor 99 dollar

Je hebt de Blink synchronisatie-module nodig om de slimme deurbel voor 99 dollar aan te schaffen. Zo kun je deze deurbel direct inhaken op je Blink-beveiligingssysteem. Heb je deze nog niet, dan kan je de videodeurbel met de synchronisatie-module aanschaffen voor 129 dollar. Of de goedkope videodeurbel ook officieel naar Nederland komt is nog niet bekend, maar het apparaat is in 2018 via de website van Blink aan te schaffen.

Het bedrijf Blink is ontstaan na een succesvolle Kickstarter-campagne. De campagne werd door bijna 7000 mensen gesteund, wat een bedrag van meer dan één miljoen dollar heeft opgeleverd. Blinkt levert camera’s en beveiligingssystemen voor thuisgebruik.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.