Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Canary Vision gebruikt kunstmatige intelligentie voor persoonsherkenning

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2017, 16:08 CategorieVeiligheid en beveiliging

Canary heeft aangekondigd dat de beveiligingscamera’s van het bedrijf toegang krijgen tot Canary Vision, waarmee personen herkend worden. Deze technologie wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie en is voor betaalde en gratis gebruikers toegankelijk.

Canary Vision: persoonsherkenning met kunstmatige intelligentie

De camera’s van het merk Canary krijgen binnen nu en zes weken toegang tot Canary Vision: kunstmatige intelligentie waarmee personen herkend kunnen worden. Deze functie is nu onderweg naar gebruikers van Canary all-in-one- en Flex-camera’s en is beschikbaar voor de mensen die wel en niet betalen. Wanneer je een notificatie ontvangt dan kun je direct zien of dat komt door een persoon of wat anders. Binnenkort kondigt de fabrikant uitgebreide features aan op basis van dezelfde kunstmatige intelligentie.

Om gebruik te kunnen maken van Canary Vision, hoeven gebruikers niets te doen. De fabrikant heeft laten weten dat de update naar iedereen wordt uitgerold binnen nu en zes weken. Tijdens de CES in Las Vegas, die in de eerste helft van januari plaatsvindt, zal het bedrijf demonstreren hoe de technologie werkt en wat je ervan mag verwachten. Activiteitennotificaties zijn overigens nog steeds niet voorzien van afbeeldingen, maar dat is iets waar Canary nu ook naar kijkt. Nest en Arlo hebben dergelijke functies momenteel al.

Lees ook onze review van de Canary-beveiligingscamera.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.