Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Kodak presenteert Smart Security Systems voor thuis of op kantoor

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2017, 12:43 CategorieVeiligheid en beveiliging

Kodak heeft Smart Security Systems aangekondigd, een slim en uitgebreid beveiligingssysteem voor in het smarthome of op kantoor. Door een compleet ecosysteem van producten aan te bieden wil KODAK ervoor zorgen dat het huis en kantoor worden beschermd door producten die naadloos op elkaar aansluiten.

Smart Security Systems van Kodak

Kodak heeft maandag een nieuw slim beveiligingssysteem gepresenteerd voor in een smarthome of voor op kantoor. Door een compleet ecosysteem van producten aan te bieden, inclusief binnencamera’s, buitencamera’s, deursensor, buitensirene, bewegingssensor, draadloze stekkers en een afstandsbediening, wil KODAK ervoor zorgen dat het huis en kantoor worden beschermd door producten die naadloos op elkaar aansluiten. Ook zijn er opties op het gebied van slimme detectie, livestreaming en cloudopslagservices.

Smart Security Systems van Kodak moet niet alleen toegankelijk zijn en gemakkelijk geïnstalleerd worden, het moet de verschillende producten ook relatief goedkoop gaan aanbieden. De doe-het-zelvers onder ons zouden moeiteloos het systeem kunnen installeren en beheren. Een reeks full hd-camera’s die video van zeer hoge kwaliteit moeten kunnen leveren en compatibel is met het beveiligingssysteem, is al beschikbaar. In totaal zou je tot 32 onderdelen kunnen toevoegen aan het beveiligingssysteem van het bedrijf.

Het beveiligingssysteem is bestuurbaar via gratis iOS- en Android-applicaties, met ondersteuning voor e-mail en app-pushmeldingen. De camera biedt opnamen op de camera naar een micro-sd-kaart en ondersteunt ook cloudopslag van Google Drive. Om een ​​optimale bescherming te garanderen, is ten slotte een back-up batterij geïntegreerd in de hoofdmodule om een ​​alarm 24/7 actief te houden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.