Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Lyric-beveiligingssysteem van Honeywell ondersteunt nu Apple Homekit

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2017, 10:10 CategorieThuisnetwerk

Nadat de update eerder dit jaar werd aangekondigd, is die nu dan eindelijk live. Lyric, van Honeywell, ondersteunt nu Apple Homekit. De ondersteuning voor dit thuisnetwerk wordt geregeld via de speciale Lyric Controller van het merk Honeywell.

Apple Homekit-ondersteuning voor Lyric van Honeywell

Eerder kondigde Honeywell de ondersteuning al aan en nu is de update er dan eindelijk. Honeywell heeft bevestigd dat het Lyric-systeem nu ondersteuning aanbiedt voor Apple Homekit, Apples smarthomeprotocol.

Honeywell, a leading Connected Home solutions provider, announced that its Lyric Controller Home Security System is now certified for use with Apple HomeKit…The Lyric Controller Home Security System is the latest in a line of reliable Honeywell smart home solutions with the power of connected to HomeKit.

De ondersteuning wordt dus geregeld via de Lyric Controller, het centrale gedeelte van het beveiligingssysteem. Middels deze hub, die is voorzien van een 7″-scherm en een camera, kun je andere Lyric-producten aansturen, zoals een toetsenbord, camera’s, rookmelder, verschillende sensoren en alarmen en nog meer. Of je nu al een dergelijk apparaat in huis hebt of van plan bent de Controller, met andere Honeywell-producten, aan te schaffen, je krijgt altijd toegang tot deze gratis software-update. Dit geldt dus voor nieuwe en oude gebruikers.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.