Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Ring introduceert smarthome-beveiligingsproducten in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2017, 14:25 CategorieVeiligheid en beveiliging

De start-up Ring heeft een Europees hoofdkantoor geopend in Amsterdam. We kennen het bedrijf van de beveiligingsproducten voor rondom het huis. Naast de vestiging van het hoofdkantoor in Amsterdam heeft Ring nu ook de Nederlandse markt betreden met hun producten.

Het bedrijf heeft als missie criminaliteit te verminderen en huizen en buurten veiliger te maken. Hiervoor heeft het bedrijf een reeks beveiligingsproducten als videodeurbellen en buitenbewakingscamera’s in de markt gezet. De slimme producten zijn verbonden via wifi met de smartphone, tablet en/of pc. Zo kun je altijd en overal een oogje in het zeil houden.

Ring Video Doorbell 2 en de Floodlight Cam

Bekende producten van Ring zijn de Video Doorbell 2 en de Floodlight Cam. De Video Doorbell 2 geeft een melding op de smartphone als een bezoeker voor de deur staat en beschikt over een 1080p-camera. De Floodlight Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die wordt geactiveerd door beweging. Je ontvangt direct een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd en kunt de bezoeker zien en met elkaar spreken. Ook kun je de schijnwerpers en/of het alarm inschakelen.

Ring is gevestigd in Santa Monica, Californië. Het behoort tot de snelst groeiende IoT-start-ups van de Verenigde Staten. In 2016 betrad het bedrijf de Engelse markt. Het bedrijf wil zich verder gaan uitbreiden in Europa, waaronder in Nederland, Duitsland en Frankrijk.


€ 186,59

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.