Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slim kleding verzorgen met de LG Styler

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2017, 14:46 CategorieHuishoudelijke apparaten

In 2016 lanceerde LG Electronics de LG Styler. De Styler is een stoomsysteem waarmee kleding eenvoudig op te frissen is en nare geurtjes worden verwijderd. Volgens LG is de Styler ideaal voor mensen die nog snel even hun jasje, broek of overhemd willen opfrissen voor een afspraak. Op de CES 2018, de grootste consumentenelektronicabeurs ter wereld, zal LG Electronics de opvolger presenteren. De nieuwe LG Styler heeft een grotere capaciteit dan de voorganger.

LG Styler heeft ruimte voor zes kledingstukken, wifi en diverse slimme functies

LG noemt het nieuwe model de familie-editie van de Styler. De nieuwe LG Styler biedt ruimte voor zes kledingstukken, werkt via wifi en heeft diverse slimme functies aan boord. Een grotere variatie aan kledingstukken kan verzorgd worden, waaronder kleding die extra delicate verzorging nodig hebben.

Via wifi en de bijbehorende apps kun je stylingcursussen downloaden, het energieverbruik meten of meldingen ontvangen wanneer het programma is afgelopen. Het apparaat reinigt kleding met stoom door middel van TrueSteam-spraytechnologie. Hiermee wordt hete stoom op de kleding gespoten en worden 99,9% van de bacteriën gedood. De Moving Hanger, de kledinghanger waar de kledingstukken aan hangen, schudt vervolgens de plooien uit de kleding. De LG Styler wordt in januari op de CES-beurs officieel gepresenteerd en zal in 2018 verschijnen. Het apparaat past volgens LG ook in het huis van de toekomst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.