Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Smart Garden indoor moestuin nu verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2017, 13:01 CategorieAccessoires

Al eerder heeft Smarthome Magazine bericht over de slimme moestuin voor in huis van het bedrijf Click and Grow. De Smart Garden 3 bestaat uit een speciale bak met een waterreservoir en een led-lamp. Vul de 1,2 liter watertank en plug de stekker in het stopcontact. De Smart Garden zorgt automatisch voor de juiste hoeveelheid water en licht, waardoor je de komende 4 weken geen omkijken naar je planten hebt.

Click and Grow heeft bekend gemaakt dat de Smart Garden 3 nu ook verkrijgbaar is in Nederland. Dit model heeft ruimte voor drie planten. De Starter Kit bevat drie basilicum-plantencapsules om direct te kunnen starten.

smart garden 3

Smart Garden 9 heeft ruimte voor negen planten

Nieuw is de Smart Garden 9. Dit is in feite een grotere uitvoering van het model voor drie planten, maar nu met ruimte voor negen planten. Meegeleverd worden negen plantencapsules. Drie voor salades, drie voor mini-tomaten en drie voor basilicum.

Op de website van Click and Grow vind je een assortiment van meer dan veertig soorten bladgroenten, vruchten, kruiden en decoratieve planten.

De Smart Garden 3 is verkrijgbaar voor 99,95 euro bij de webwinkels Omnimatic.nl, 50five.nl en Beaumotica.nl. De Smart Garden 9 kost 199,95 euro. In België kun je voor de producten van Click and Grow terecht bij Mediamarkt, Krëfel en The Mansquare.

 • Delen:

Reacties

 1. Rob
  08 december, 2017 om 10:34

  Ik vindt het een leuk design en leek mij erg handig. Alleen lukt het dan echt alleen met de plant capsules?
  Want die kosten 20 euro voor 3 capsules, dat is 10 stuks verse kruiden potjes in de supermarkt…

 2. Paul
  08 december, 2017 om 15:04

  Dag Rob, die extra plantjes kosten hier in NL en BE 12,95 EUR.

  • Paul
   08 december, 2017 om 15:05

   Btw. die plantjes van de AH zijn echt binnen een week overleden. Mijn basilicum plantjes in die Click & Grow staan al 3 maanden te shinen, als je ze maar gebruikt en bijknipt groeit het geheel weer mooi terug.

  • Mark
   02 juli, 2019 om 21:35

   Goedenavond,

   Weet hier misschien iemand waar ik nieuwe plastic bakjes kan kopen van de indoor garden 3 en 9? Ergens waar ik kan betalen met de Nederlandse pinpas…

   Groetjes!

   • Martijn Chel
    02 juli, 2019 om 23:08

    Je bedoelt met iDeal? Ik zag ze oa bij Coolblue en Bol.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.