Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Vacature hint wederom naar Google Home met touchscreen

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2017, 9:19 CategorieBediening

Dat Google zou werken aan een Google Home met touchscreen aan boord is geen nieuws, maar deze nieuwe vacature wel. De zoekmachinegigant heeft zelf nog niets naar buiten gebracht over het aankomende apparaat, maar de vacature onthult mogelijk toekomstige bedoelingen.

Google Home met touchscreen op komst

Een Google Home met een touchscreen, dat is niet de eerste keer dat we een dergelijk product voorbij zien komen in de nieuwsstroom. Dit weekend is er een vacature gespot waaruit wederom blijkt dat de zoekmachinegigant werkt aan zo’n product, terwijl er officieel nog niets over naar buiten gebracht is. Uit de tekst is op te maken dat de nieuwe werknemer moet werken aan een ervaring voor meerdere gebruikers op nieuwe Google-apparaten. Ook heeft deze hardware een aanraakgevoelige sensor aan boord. Dit kan Googles Echo Show zijn.

Verder zou het kunnen dat de nieuwe bewegingen, de zogenoemde multi-touch gestures, ook onderweg zijn naar de Google Home Mini en Home Max — waarschijnlijk via een software-update. Zoals eerder opgemerkt heeft Google zelf officieel nog geen plannen naar buiten gebracht over een Home-speaker met een groot touchscreen aan boord. Over de mogelijke specificaties is nu dan ook nog weinig bekend. Het wachten is nu totdat Google zelf het nieuws naar buiten brengt en het product aankondigt. Wanneer dat gebeurt, is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.