Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Canary komt met goedkope beveiligingscamera voor in huis

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2018, 15:39 CategorieVeiligheid en beveiliging

Canary heeft op de CES 2018 een nieuwe slimme beveiligingscamera voor in huis geïntroduceerd met de naam Canary View. In de basis is de camera hetzelfde als de gewone Canary, die we eerder uitgebreid hebben getest in een review. Het verschil zit hem in het ontbreken van Homehealth, zodat je de extra sensoren die de luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en temperatuur meten niet tot je beschikking hebt.

Geen valse meldingen meer door zelflerend systeem

De Canary View neemt beelden op in Full HD en werkt ook goed in het donker. Canary is trots op de AI-technologie in het apparaat. Zo zouden valse meldingen op de smartphone tot het verleden behoren, doordat de camera leert om activiteiten te onderscheiden. De lens registreert beelden in een hoek van 147 graden en komt met een microfoon en een ingebouwde speaker. Via een Canary-lidmaatschap krijg je toegang tot Two-way Talk, om over en weer te kunnen communiceren. Persoonlijk vind ik het jammer dat een dergelijke functie achter een abonnement verstopt zit.

Verbinden kan via wifi en volgens het bedrijf is het installeren van de Canary View een fluitje van een cent. De Canary View komt, door het ontbreken van HomeHealth met een goedkoper prijskaartje op de markt. De slimme beveiligingscamera gaat 99 dollar kosten en is verkrijgbaar via de website van het bedrijf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.