Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

D-Link toont nieuwste smart home-producten op CES 2018

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2018, 8:00 CategorieThuisnetwerk

D-Link heeft op de CES 2018 nieuwe wireless- en smart home-producten aangekondigd.

Slimme stekkers van D-Link

Als eerste is daar de mydlink Wi-Fi Smart Plug en de Wi-Fi Smart Power Strip. Deze slimme stekkerdozen laten je huishoudelijke apparaten bedienen en bewaken. Via de nieuwe mydlink-app houd je controle over de aangesloten apparaten, waar je je op dat moment ook bevindt. Beide apparaten zijn te integreren met Amazon Alexa, Google Assistent en IFTTT. Koppel de apparaten via de app.

Wi-fi oplossingen voor het hele huis

Daarnaast heeft D-Link de COVr Whole Home Wi-Fi-productfamilie uitgebreid met twee routers die zijn ontwikkeld in samenwerking met McAfee en Intel. Het gaat om de AC2200 Tri-Band Wi-Fi System en de AC1200 Dual-Band Whole Home Wi-Fi System. Hiermee is het een fluitje van een cent om eventuele wifi-blackspots te elimineren. Beide producten bieden een snelle wifi-verbinding op elk slim apparaat, door het hele huis. De Smart Roaming-technologie zorgt ervoor dat de slimme apparaten automatisch overschakelen op de best bereikbare wi-fi hotspot, zonder de verbinding te onderbreken. De AC1200 is voor een gemiddeld huis, terwijl de AC2200 met name is ontworpen voor grotere huizen.

De nieuwe mydlink-app zal beschikbaar zijn voor Android en iOS en biedt ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa.

Kijk voor meer informatie over de nieuwe producten op de website van D-Link.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.