Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

D-Link Wi-Fi Router Powered by McAfee moet apparaten in huis beschermen

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2018, 16:57 CategorieThuisnetwerk

D-Link en McAfee hebben de D-Link AC2600 Wi-Fi Router Powered by McAfee aangekondigd: een router die je apparaten moet beschermen. De speciale router zal vanaf het tweede kwartaal van 2018 beschikbaar zijn voor een nog onbekende prijs. Die prijs maakt D-Link op een later moment bekend.

D-Link AC2600 Wi-Fi Router Powered by McAfee: dit is ‘m

Fabrikant D-Link en virusscannerproducent McAfee hebben de handen ineengeslagen en hebben een speciale router aangekondigd; een alles-in-één oplossing die slimme apparaten op het thuisnetwerk moet beschermen. De oplossing bestaat uit de dual-band 802.11ac-router van D-Link met mu-mimo-technologie die voor goede wifi-prestaties moet zorgen, het McAfee Secure Home Platform dat alle op het netwerk aangesloten apparaten automatisch beveiligt en een Intel Home Wi-Fi Chipset uit de WAV500-serie, voor de WiFi-connectiviteit.

McAfee’s Global Threat Intelligence biedt machine learning aan, dat kan beschermen tegen malware en aanvallen kan voorkomen. Ook moet het platform alle apparaten op het thuisnetwerk beschermen tegen hackers en gegevensdiefstal. Bovendien beschermen uitgebreide functies voor ouderlijk toezicht de kinderen in huis. De router is eenvoudig te installeren met de D-Link Wi-Fi-app en kan overal worden beheerd met de McAfee Secure Home Platform-app. Het product is vanaf het tweede kwartaal van 2018 beschikbaar voor een nog onbekende prijs.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.