Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De gigantische GE Kitchen Hub is er voor al je slimme apparaten

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2018, 10:42 CategorieBediening

GE Appliances wil dat mensen hun keuken op een andere manier gaan gebruiken. Daarvoor presenteerde het bedrijf een smart home hub die moet dienen als het controlecentrum van je keuken. Het gaat ome en 27-inch aanraakscherm dat in de herfst van 2018 gelanceerd moet worden.

GE controlecentrum

Het scherm van GE dient als een controlecentrum van je keuken. Het geheel draait op het systeem Haier U+ Smart Life (sinds 2016 is Haier eigenaar van GE), waarop je kan zoeken naar recepten, maar ook naar je kalender kan kijken en andere apparaten controleren. Ook beschikt de hub over een tweetal camera’s. Een daarvan is naar voren gericht zodat je tijdens het koken kan videobellen en een ander op je fornuis, zodat je foto’s van je maaltijd kan maken.

Om volledig gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van het systeem, is het raadzaam om alleen maar GE-producten te kopen. Zo kan je alles wat zich binnen en buiten de keuken bevindt aan elkaar koppelen. Denk maar aan de oven, je magnetron, koelkast en vaatwasser, maar ook aan de wasmachine of droger. Op die manier zou je tijdens het koken via de hub in kunnen plannen dat de wasmachine op een bepaald moment aan moet springen.

Waar er in eerste instantie enkel producten van GE aangekoppeld kunnen worden, wil het bedrijf in de toekomst ook andere platformen en producten linken. Zo moeten ook slimme camera’s compatible worden met het systeem.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.