Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met de Elgato Eve Button bedien je Apple Homekit-apparaten en -scènes

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2018, 10:03 CategorieBediening

Elgato heeft de Elgato Eve Button aangekondigd. Dit is een apparaatje waarmee je Apple Homekit-producten en -scènes kunt aansturen, zonder dat je hiervoor de Home-applicatie hoeft te gebruiken. Elgato heeft de accessoire tijdens CES 2018 aangekondigd.

Dit is de Elgato Eve Button voor Apple Homekit

Elgato heeft tijdens CES 2018 in Las Vegas de Elgato Eve Button aangekondigd. Met deze accessoire is het mogelijk de Apple Homekit-apparaten en -scènes in huis aan te sturen, zonder dat je gebruik hoeft te maken van de Home-applicatie van Apple. De Eve Button kost 50 dollar (ruim 41 euro), is vijf centimeter groot en is bedoeld voor de mensen die in huis iets moeten regelen, maar niet beschikken over een iOS-apparaat. Dit kunnen bijvoorbeeld je kinderen zijn, die lampen aan willen doen, of vrienden die op bezoek zijn.

Je koppelt de Elgato Eve Button aan de Homekit-hub (je Apple TV of iPad) en krijgt daarna toegang tot drie scènes, afhankelijk van hoe je hem gebruikt (één keer drukken, twee keer drukken, ingedrukt houden). Voor het installeren van de accessoire heb je wel de Home-applicatie nodig. De Eve Button heeft verder een horlogebatterij aan boord, waarvan niet bekend is hoe lang die meegaat. Ook heeft Elgato een tweede generatie van de Eve Room aangekondigd, een sensor waarmee je temperatuur en vochtigheid in huis meet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.