Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Hive View wil de beveiligingscamera wat meer stijl meegeven

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2018, 13:55 CategorieVeiligheid en beveiliging

Beveiligingscamera’s koop je niet omdat ze er zo mooi uitzien, maar vanwege de functionaliteit. De Hive View kan dat misschien veranderen. Deze slimme camera voor in huis ziet er namelijk wat stijlvoller uit dan de gemiddelde camera voor in je smarthome.

De Hive View brengt stijl met zich mee

Fabrikant Hive heeft een nieuwe beveiligingscamera aangekondigd: de Hive View. Dit is een camera die beelden in full hd kan opnemen en zowel met als zonder draad gebruikt kan worden. Dat klinkt nou niet heel uniek, want dan kunnen wel meerdere slimme camera’s. Wat dit product van de rest moet laten afwijken is het design: dat is namelijk ontworpen door Yves Béhar, die onder meer producten voor Jawbone ontworpen heeft. En in tegenstelling tot de vorige Hive-camera, kun je deze nu wel vanuit de Hive-app bedienen.

Het design is niet alleen elegant, maar ook handig opgebouwd. De camera zit met een magneet vast aan de basis. Wanneer je hem ontkoppelt kun je tot een uur aan content streamen. De kijkhoek is 130 graden, er is nachtvisie aanwezig en alle opgenomen content kan tot 24 uur geleden worden bekeken. Wil je tot dertig dagen teruggaan, dan zul je een abonnement van ongeveer vijf euro per maand moeten afnemen. Verder kan de camera personen herkennen, maar die technologie is niet zo geavanceerd als op een Nest of Canary.

De Hive View is nu beschikbaar in de VS, Canada, Groot-Brittannië en Italië voor een prijs van omgerekend 214 euro voor één camera en 360 euro voor twee camera’s.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.