Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De JBL Link View is een slimme speaker met een 8″-scherm

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2018, 10:28 CategorieBediening

Meer bedrijven gaan inzetten op de slimme speaker met een touchscreen aan boord. De JBL Link View ondersteunt Google Assistant. Zoals het er nu naar uitziet zal JBL deze slimme speaker in 2019 gaan uitbrengen in Europa.

JBL Link View met Google Assistant

In de komende maanden en jaren mogen we heel veel alternatieven van de Amazon Echo Show verwachten. Zo kondigde Lenovo al een eigen versie aan en is het nu de beurt aan JBL met de JBL Link View. Dit apparaat beschikt over een scherm van 8-inch en de Google Assistant, waarmee je apparaten in huis kunt aansturen. Dat kan met je stem, maar dus ook middels het touchscreen. Zo kan de speaker ook informatie weergeven uit je Google-account, zoals bijvoorbeeld agenda-afspraken of belangrijke nieuwsberichten.

De speaker is zelfs te gebruiken in een multiroomopstelling, in combinatie met andere JBL Link-speakers. Verder is er een camera van vijf megapixel aanwezig waarmee je kunt videobellen. Aangezien JBL onderdeel is van Harman (dat inmiddels is overgenomen door Samsung), zet het bedrijf in op een goed geluidskwaliteit. Daarom zijn er stereodrivers met een vermogen van 10W aanwezig, evenals een dedicated passieve basradiator. De Link View moet in 2019 naar Europa komen; over de prijs is nog niets bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.