Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nederlands bedrijf Smart Home Beveiliging nieuwe speler op de markt

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2018, 17:28 CategorieVeiligheid en beveiliging

Smart Home Beveiliging is een nieuwe speler op het gebied van smart home-producten. Het bedrijf richt zich met name op slimme draadloze alarmsystemen voor thuis of op kantoor. Smart Home Beveiliging is een Nederlands bedrijf en is gevestigd in Alkmaar.

Smart Home Beveiliging wil zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie door slimme alarmsystemen en smart home-producten voor lage prijzen aan te bieden. Het bedrijf verkoopt via de webshop onder andere beveiligingscamera’s, slimme deurbellen, deur- en raamsensoren, slimme stekkers, rookmelders, afstandsbedieningen, bewegingssensoren en sirenes.

Drie verschillende pakketten en losse accessoires in het assortiment

Op de website biedt het bedrijf drie verschillende pakketten aan. Het Startpakket biedt een camera met bewegingssensor, een deur- en raamsensor, een afstandsbediening en een slimme stekker. Het Pluspakket biedt hetzelfde als het Startpakket, maar dan inclusief twee afstandsbedieningen en meer sensoren. Het Pro-pakket is het meest uitgebreide pakket inclusief een slimme deurbel met camera. Pakketten zijn te koop vanaf 129 euro.

De producten zijn ook los verkrijgbaar via de webshop. Alle producten zijn te beheren en te bedienen via de bijbehorende app. Zo kun je direct meldingen ontvangen op de smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Het bedrijf heeft bekend gemaakt dat het assortiment binnenkort zal groeien met de komst van buitencamera’s. Alle hierboven genoemde producten zijn te bestellen op de website van Smart Home Beveiliging.

  • Delen:

Reacties

  1. Eric Gemser
    09 januari, 2019 om 12:58

    Beste Rodney en Thomas, heb bestellingen geplaatst en 1 daarvan retour gestuurd met een nieuwe bestelling.Op diverse mails en vragen via een chat geen antwoord terug. Heb Thomas vanmorgen gesproken en hoop dat het nu wordt opgelost.Wacht even met nieuwe orders tot dat ik weet dat deze camera’s goed gaan werken.Hoop op een betere samenwerking als klant.

    Met vriendelijke groet,
    Eric Gemser

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.