Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netgear Arlo Baby camera ondersteunt nu Apple HomeKit

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2018, 12:51 CategorieVeiligheid en beveiliging

Netgear laat weten dat de Arlo Baby Smart HD Monitoring Camera (ABC1000) nu compatibel is met Apple HomeKit. Na een eenvoudig koppelingsproces hebben ouders met een iPad of iPhone toegang tot het merendeel van Arlo Baby’s innovatieve functionaliteiten voor het slim monitoren van baby’s, rechtstreeks vanuit de Apple Woning-app.

Met Apple HomeKit voor iOS-apparaten kunnen ouders al hun smarthome-apparaten beheren vanaf een iPhone of iPad. Wanneer de Arlo Baby camera wordt toegevoegd, verschijnt hij in de Apple Woning-app op het iOS-apparaat, naast de andere HomeKit-compatibele smarthome-apparaten. De Apple Woning-app is beschikbaar voor alle iOS-gebruikers, voor eenvoudig en veilig beheer van HomeKit-compatibele apparaten.

De volgende functionaliteiten zijn onder meer toegankelijk via de Apple Woning-app:

  • Live videostream via de Arlo Baby camerafeed
  • Two-way audio voor praten en luisteren
  • Snelle toegang tot de meest recente screenshot van de camera
  • Voice control door aan Siri te vragen om de livestream van de camera te tonen
  • Toegang op afstand tot de live video/audio feed en de 2-weg communicatie via iPad of Apple TV (vierde generatie).

De Arlo Baby Smart HD Monitoring Camera camera combineert 1080p HD beeld, nachtzicht-functionaliteiten, tweeweg-audio, luchtkwaliteit-sensoren, een muziek- en geluidenspeler en een dimbaar nachtlicht in een kinderkamervriendelijk pakket. Het Arlo smart analytics platform biedt real-time, instelbare meldingen wanneer beweging of geluid worden gedetecteerd en herkent zelfs het geluid van het gehuil van een baby. Dankzij de ingebouwde, oplaadbare batterij, kun je de draadloze Arlo Baby camera overal in huis plaatsen. De slimme camera is nu beschikbaar voor een adviesprijs van 299 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.