Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

NETGEAR komt met uitgebreide beveiligingsdienst voor thuisnetwerken

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2018, 14:32 CategorieThuisnetwerk

NETGEAR is bekend van de thuisnetwerken en beveiligingsproducten voor het slimme huis. Het bedrijf kondigt een nieuwe, uitgebreide beveiligingsdienst genaamd NETGEAR Armor aan. Deze beveiligt ieder apparaat dat is verbonden via een NETGEAR-router.

NETGEAR Armor is gebaseerd op Bitdefender en biedt een geavanceerde beveiligingsoplossing over meerdere lagen om het thuisnetwerk te beschermen tegen virussen, spam en phishing. Dit kwartaal zal NETGEAR Armor worden geïntroduceerd op de Nighthawk AC2300 Smart WiFi-router. Later dit jaar komt de beveiligingsdienst ook naar het Orbi Whole Home WiFi-systeem en de Nighthawk performance routers door middel van firmware-updates.

NETGEAR Armor beveiligt de smart home en alle verbonden apparaten

De functionaliteiten van NETGEAR Armor beveiligen het thuisnetwerk en alle verbonden smart home en mobiele apparaten. Het biedt onder andere URL-Blocking om veilig te kunnen internetten, Vulnerability Assessment, dat het netwerk scant op zwakke plekken en Intelligent Network Intrusion Preventie om hackers op smart home-apparatuur te blokkeren. Daarnaast wordt het geleverd met Bitdefender Total Security anti-malware voor iOS, Android en Windows.

Volgens NETGEAR beschermt Armor thuisnetwerken zonder hierbij in te moeten leveren op snelheid, prestaties of privacy. De beveiligingsservice scant het netwerk en zal hierbij elk aangesloten apparaat identificeren. De nieuwe beveiligingsdienst is later dit kwartaal beschikbaar via een firmware-upgrade op de Nighthawk AC2300 Smart WiFi-router. De eerste 90 dagen is gratis, daarna kost het jaarlijkse abonnement 69,99 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.