Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Papieren creaties digitaal opslaan met de Smart Writing Pad

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2018, 21:23 CategorieAccessoires

Handgeschreven communicatie in de vorm van een brief of een tekening komt tegenwoordig steeds minder vaak voor. Communicatie vindt nu voornamelijk digitaal plaats, door het versturen van e-mails, via social media-platformen of via Whatsapp. Voor iedereen die hunkert naar geschreven communicatie, maar dit wel digitaal wil opslaan en versturen, komt Royole Corporation met de Smart Writing Pad.

De Smart Writing Pad faciliteert realtime schrijven op standaard papier met traditionele pennen. Het werkt als volgt: Plaats de Smart Writing Pad onder een vel papier. Vervolgens kun je losgaan met tekeningen of handgeschreven brieven. Alles wat op het papier gezet wordt kan direct worden gereproduceerd op de smartphone, tablet of computer. Er wordt een digitaal bestand van gemaakt die je vervolgens kunt opslaan, bewerken of delen.

Volgens Dr. Bill Liu, oprichter en CEO van Royole stelt het apparaat gebruikers in staat om snel en accuraat alle vormen van conventioneel geschreven materiaal te creëren, om te zetten en op te slaan voor digitale toepassing.

Toepasbaar binnen diverse situaties

Natuurlijk zijn er veel meer toepassingen te bedenken waar de slimme teken- en schrijftablet van pas komt. Architecten en ontwerpers kunnen het apparaat gebruiken om getekende creaties direct digitaal op te slaan. Ook voor kunstenaars kan het apparaat een uitkomst bieden. In principe kan de Smart Writing Pad binnen elk bedrijf gebruikt worden om notities, schetsen, ideeën, renders, visies en formules op te slaan en te delen.

De Smart Writing Pad biedt een drievoudige back-up. Gegevens worden opgeslagen op papier, in het lokale geheugen en in de cloud. Royole presenteert de Smart Writing Pad op de CES 2018 in Las Vegas. Een verschijningsdatum en prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.