Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips Hue-lampen synchroniseren voortaan ook met je computer

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2018, 14:42 CategorieVerlichting

De nieuwe Philips Hue-lampen gaan met meer apparaten synchroniseren. Het bedrijf heeft vandaag tijdens de CES 2018 in Las Vegas aangekondigd dat de slimme lampen voortaan niet alleen met games die je speelt kunnen synchroniseren, maar ook met alles wat op je computerscherm te zien is.

Philips Hue verandert van licht

Dat alles zal werken via een app die Hue Sync gaat heten. De app komt er voor Windows 10 en macOS High Sierra en houdt in de gaten wat zich op je scherm bevindt. Afhankelijk daarvan verandert de app de kleur van het licht van de lampen. Dat is vooral fijn als je bijvoorbeeld een film kijkt of een game speelt, maar het werkt ook als je aan het browsen bent.

Interessant is ook het feit dat je de Philips Hue lamp kan synchroniseren met de muziek die je afspeelt. Je kan daarbij ook bepalen hoe intens alle effecten moeten zijn. Hoe dat er in de praktijk uit komt te zien is niet helemaal zeker, maar het kan interessant zijn.

Naast Hue Sync, heeft Philips overigens ook aangekondigd dat er een derde generatie van de Hue-app voor je smartphone komt. De app ziet er wat moderner uit en het is makkelijker om in de app te navigeren. Daarmee moet het instellen van nieuwe scènes een stuk sneller kunnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.