Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Reolink Argus 2 is een draadloze en relatief goedkope camera

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2018, 10:15 CategorieVeiligheid en beveiliging

Reolink heeft de opvolger van de Argus-beveiligingscamera aangekondigd. Dit is de draadloze en relatief goedkope Reolink Argus 2. Het apparaat biedt een groot aantal functies aan, zonder daar een al te hoog prijskaartje aan te hangen.

Dit is de Reolink Argus 2

Reolink heeft de Argus 2-beveiligingscamera aangekondigd. De camera neemt beelden op in 1080p, detecteert bewegingen, heeft een nachtvisie en een tweeweg speakersysteem en een ingebouwd alarm. In de Verenigde Staten heeft de camera een prijskaartje van 129,99 dollar en dat is goedkoper dan de directe en indirecte concurrentie. De Reolink Argus 2 beschikt over niet over een slimme assistent, zoals Alexa, Google Assistant of IFTTT. Maar een vertegenwoordiger heeft gezegd dat dit binnenkort wordt toegevoegd.

De Reolink Argus 2 is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het IP65-certificaat maakt hem niet waterdicht, maar zorgt er wel voor dat-ie een regenbui kan hebben. De oplaadbare accu van de camera gaat vier tot zes maanden mee. Mocht je de camera ergens plaatsen waar je moeilijk bij komt, dan is het mogelijk een zonnepaneel aan te schaffen die de accu oplaadt wanneer nodig. Zo weet je zeker dat de camera altijd blijft werken. Dat zonnepaneel heeft een prijs van 29,99 dollar meegekregen en is nu te bestellen.

Verder heeft de Reolink Argus 2 een micro-sd-kaartsleuf, waardoor je content dus offline kunt opslaan (scheelt weer in maandelijkse abonnementskosten). Dit betekent echter ook direct dat wanneer iemand de camera pakt of de sd-kaart er uithaalt, dat je dan waarschijnlijk je opgenomen data kwijt bent. Hoewel goedkopere camera’s vaak goed werken, moeten we nog bezien of de Argus 2 net zo goed is als het eerste model. In onze uitgebreide recensie lees je alles over de eerste Argus, inclusief onze ervaringen en beoordeling.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.