Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Rhythm-module voor Nanoleaf Aurora brengt muziek tot leven

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2018, 13:53 CategorieVerlichting

Vorig jaar schreven we een review over de Nanoleaf Aurora Smarter Kit. Deze slimme verlichting is als een kunstwerk aan de muur te hangen. Het bestaat uit verschillende ledpanelen die van kleur en intensiteit kunnen veranderen. Je kunt hierbij de ledpanelen plaatsen zoals je zelf wilt, om unieke vormen te creëren die je via plakstrips aan de muur kunt bevestigen.

Muziek gevisualiseerd op de ledpanelen met de Aurora Rhythm

Nu is daar ook de Rhythm. Dit is een extra module voor de Nanoleaf Aurora. Deze module maakt muziek visueel op de ledpanelen door een real-time music visualizer te tonen. Hierdoor zie je precies het ritme van jouw favoriete muziek op de panelen met een mix van kleur en intensiteit. Volgens Nanoleaf creëert de Aurora Rhythm een meeslepende symfonie van licht en muziek dat helemaal gepersonaliseerd is naar je eigen muziek.

Aurora Rhythm werkt op iOS 8 of nieuwer (HomeKit), Android 5.0.1 of nieuwer, Apple Home App, Google Assistant, Amazone Alexa en via IFTTT. Om de Aurora Rhythm te kunnen gebruiken heb je de Nanoleaf Aurora Smarter Kit nodig.

Wil jij muziek niet alleen kunnen horen, maar ook kunnen zien? De Aurora Rhythm is verkrijgbaar als losse module voor 59,99 euro op de website van Nanoleaf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.