Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung laat nieuwe slimme wasmachine QuickDrive zien

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2018, 22:17 CategorieHuishoudelijke apparaten

Samsung zal waarschijnlijk een nieuwe slimme wasmachine introduceren op de elektronicabeurs CES 2018, die nu losbarst in Las Vegas. De QuickDrive belooft de was sneller af te handelen en de machine kan op afstand worden bediend met een app op een smartphone.

Twee vulopeningen

Het typenummer van de QuickDrive is WW6850N. De wasmachine heeft weer dezelfde kenmerkende vulopening als de wasmachines die vorig jaar werden geïntroduceerd, met een kleine klep in de grote verwerkt. Als je een paar sokken of iets anders kleins bent vergeten in de was te doen, kan die via het kleine luikje alsnog aan de was worden toegevoegd zonder die te onderbreken.

Snelheid

Het bijzonderste aan deze wasmachine is de snelheid. In de helft van de gebruikelijke tijd werkt hij een complete was af. Dat scheelt energie en water, en tijd natuurlijk. De naam QuickDrive geeft het al aan.

Het sneller wassen komt volgens Samsung door het ontwerp van de wastrommel. Die heeft een aparte plaat die de kleding voor- en achteruit beweegt, en ook op en neer. Al die beweging zorgt ervoor dat de was sneller schoon is en eerder klaar.

Het valt nog niet te zeggen wanneer deze wasmachine in Europa te koop zal zijn. In Amerika verwachten ze hem wel vrij snel op de markt. De prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.