Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme tandenborstel van Colgate exclusief voor Apple Stores

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2018, 13:29 CategorieAccessoires

Na de tandenborstel en de elektrische tandenborstel kan een slimme tandenborstel natuurlijk niet uitblijven. Kolibree is al een tijdje actief in de wereld van de slimme tandenborstels, terwijl nu ook Colgate een eigen product op de markt brengt.

De Colgate E1 is de eerste slimme tandenborstel van het merk en is, geloof het of niet, exclusief voor Apple Stores. Waarom je naar een Apple Store gaat om een tandenborstel te kopen is me een raadsel, maar het kan in ieder geval nu wel. De Colgate E1 werkt met de Colgate Connect-app voor iOS.

Tandenborstel wordt steeds slimmer

Het gebruikt Apple’s ResearchKit om de poetsgegevens van gebruikers te verzamelen. Wil je hier niet aan mee doen, dan kun je dit overigens ook uitzetten. De kunstmatige intelligentie houdt bij hoe goed jij je tanden poetst en geeft tips wat je beter kunt doen. Door de feedback van alle gebruikers te koppelen wordt de tandenborstel steeds slimmer. Je krijgt feedback in realtime en kunt tevens games spelen door de tandenborstel door je mond te bewegen. Zo wordt het tandenpoetsen in ieder geval weer leuk.

Colgate heeft de E1 niet helemaal zelf ontworpen. Het gebruikt technologie van Kolibree en ook de slimme tandenborstel zelf lijkt verdacht veel op de Kolibree Ara van afgelopen jaar. De Colgate E1 kost 99 dollar in de Apple Stores in de Verenigde Staten. Of de slimme tandenborstel ook naar Nederland komt is op dit moment nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.