Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Whirlpool maakt koken wel heel makkelijk met vernieuwde Yummly-app

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2018, 17:05 CategorieKeuken

Op dit moment vindt in Las Vegas de CES 2018 plaats. Tijdens die conferentie worden tal van aankondigingen gedaan. Waaronder door Whirlpool, dat vandaag de Yummly 2.0 app gelanceerd heeft. Daarnaast is er een nieuwe productlijn gelanceerd en is Amazon Alexa nu ook ondersteund door Whirlpool-apparatuur.

Whirlpool lanceert nieuwe producten

Centraal in die nieuwe apparatuur staat de receptenapp Yummly. Die app kan gekoppeld worden aan alle slimme keukenapparatuur die Whirlpool de komende jaren zal lanceren en je helpen met koken van je avondeten. Dat is vooral mogelijk dankzij die koppeling met de apparatuur.

De Yummly-app heeft veel interessante functies gekregen. Zo weet deze precies wat je in de koelkast hebt staan. Op basis daarvan worden er recepten gezocht, zodat er geen eten verspild hoeft te worden. Maar interessant is ook dat je onder meer je keukenvaardigheden in kan stellen en wat je voorkeuren qua dieet en smaken zijn.

Mooi is ook dat de app je helpt met het koken. Zo geeft deze je een duidelijk stappenplan als het aankomt op wat je moet doen om een lekker gerecht op tafel te zetten. Extra handig is dat de app – als je andere apparaten van Whirlpool in huis hebt – bepaalde stappen automatisch voor je zet. Zo kan deze op een bepaald moment de oven alvast aanzetten.

Naast deze app en de integratie met nieuwe Whirlpool-apparatuur, is ook integratie met Amazon-app Alexa aangekondigd. Dat bleek eerder al uit bericht van Amazon zelf, dat meldde zijn digitale assistent naar keukenapparatuur te zullen brengen. Ook zal de nieuwe Whirlpool-productlijn Google Assistant ondersteunen en notificaties kunnen sturen naar de Apple Watch.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.