Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Apple lanceert serie video’s met tutorials voor Apple HomePod

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2018, 9:53 CategorieBeeld en geluid

Apple heeft drie video’s gepubliceerd met daarin tips voor het gebruik van het nieuwste product van het bedrijf, de slimme speaker Apple HomePod. Zo is er een video gewijd aan het instellen van het apparaat, wat voor iedereen met interesse in de speaker handig kan zijn om te bekijken.

Drie video’s voor de Apple HomePod

De slimme speaker Apple HomePod is nu officieel te koop in onder meer de Verenigde Staten. Omdat dit een geheel nieuw Apple-product is, moet het bedrijf misschien nog aan gebruikers uitleggen hoe bepaalde zaken precies werken. Dat is handig voor de mensen die de speaker net in huis hebben, niet bekend zijn met slimme speakers of iedereen die geïnteresseerd is in het product (zodat je weet waar je aan begint). Zo staat één video geheel in het teken van de normale instellingen van het slimme apparaat voor in huis.

De tweede video laat zien hoe je omgaat met de aanraakgevoelige bediening. Door op verschillende manieren te tappen op of te wrijven over het paneel krijg je allerlei dingen voor elkaar, zoals muziek pauzeren of het volgende nummer afspelen. Handig voor wanneer je toch al naast de speaker staat. De derde video laat zien hoe Siri te bedienen is op de Apple HomePod, en dan met name in de context van muziek afspelen. Je kunt Siri, in het Engels, allerlei commando’s geven, met specifieke dingen, waarna de stemassistent aan de slag gaat.

Voor meer info over Apple HomePod lees je ons uitgebreide achtergrondartikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.