Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Archos komt met de Archos Hello Home Assistant

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2018, 21:09 CategorieBediening

Tijdens de MWC 2018, dat volgende week plaats zal vinden in Barcelona, onthult Archos de Archos Hello. Volgens Archos is de Hello een slimme thuisassistent. Het doet dienst als slimme speaker, heeft een beeldscherm voor het videobellen en kan andere apparaten in huis aansturen.

De Archos Hello komt in twee versies op de markt. Een 7-inch in HD en een 8.4-inch in Full HD. Het apparaat draait op Android Oreo en kan verschillende taken in huis uitvoeren, zoals voice requests, smart home-integratie om andere slimme apparaten aan te sturen en videogesprekken. Daarnaast doet de Archos Hello dienst als hifi-speaker.

Slimme speaker, videobellen en beheren smart home

De Archos Hello heeft een modern en strak design en kan zowel in portret- als in landschapsmodus gebruikt worden. Intern draait het apparaat op een quad-core processor met 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen. Er zijn vier lange afstand multi-directionele microfoons, een camera van vijf megapixel, wifi en bluetooth-connectiviteit aanwezig. De batterij heeft een capaciteit van 4000 mAh.

Dankzij Android Oreo kun je het apparaat gebruiken voor het maken en ontvangen van video-oproepen met Google Duo, het verzenden van berichten, luisteren naar het nieuws, verkeersinformatie of de weersvoorspellingen. Het apparaat is compatibel met Google Music, Spotify, YouTube en andere toepassingen. De Archos Hello kan ook andere slimme apparaten in huis beheren, zoals de verwarming, verlichting, rolluiken en bewakingscamera’s. Specifieke informatie hierover ontbreekt op dit moment nog. Archos introduceert de Archos Hello op de MWC in Barcelona volgende week, dus waarschijnlijk horen we dan meer over de slimme thuisassistent.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.