Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Persoonsherkenning Canary Vision binnen twee weken beschikbaar voor iedereen

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2018, 10:29 CategorieVeiligheid en beveiliging

Zoals het bedrijf in december al beloofd had, rolt Canary nu een functie voor persoonsdetectie door zijn slimme camera’s uit. Canary Vision zal de komende twee weken uitgerold worden naar klanten van het bedrijf, wier camera’s dankzij kunstmatige intelligentie nog beter moeten werken.

Canary Vision weet wie je bent

Dankzij persoonsdetectie kan Canary precies zien wie er precies in huis is. Zoals het bedrijf het zelf omschrijft: “Met persoonsdetectie op je apparaat, kan Canary onderscheid maken tussen mensen en andere bewegingen in je huis. Als er een persoon door je Canary, Canary Flex of Canary View apparaat ontdekt wordt, ontvang je een specifieke melding daarvan.”

Canary Vision doet precies dat wat je denkt dat het zal doen. Als er een niet-herkende figuur in huis loopt, of zich voor de camera beweegt, wordt er een melding naar de app op je smartphone verstuurd. Daarna kan je de app openen en zien wie zich dan precies in je huis opgeeft.

Mooi is de toevoeging van kunstmatige intelligentie om ervoor te zorgen dat er geen loze meldingen plaatsvinden. Door slimme algoritmes en machine learning leert de camera vanzelf de gewoontes van mensen in huis en weet het beter te bepalen of er sprake is van een te verwachten aanwezigheid of niet.

De gratis functie is binnen twee weken voor iedereen beschikbaar. Lees hier onze recensie van de Canary-beveiligingscamera.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.