Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

D-Link introduceert nieuwe 180 graden HD Wi-Fi bewakingscamera

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2018, 12:15 CategorieVeiligheid en beveiliging

Vandaag heeft D-Link een nieuwe mydlink-camera aangekondigd: de Full HD 180 graden Wi-Fi outdoor camera (modelnummer: DCS-2670L). Deze camera is geschikt voor bewaking buitenshuis en is bestand tegen regen, stof en sneeuw.

De Full HD 180 graden Wi-Fi outdoor camera beschikt over een panoramische lens van 180 graden en kan filmen in een Full HD 1080p-resolutie. Verbinden kan via de mydlink-app op de smartphone of via het webportaal, zodat je de beelden kan bekijken en de camera kunt aansturen. De DCS 2670L heeft geïntegreerde bewegings- en geluidsdetectie en stuurt bij een alarm direct pushmeldingen naar de smartphone. Het is ook mogelijk om een sd-kaart in de bewakingscamera te plaatsen om video’s op te nemen. Via de app kunnen beelden ook rechtstreeks op de smartphone worden opgeslagen.

Digitale zoom en nachtzicht tot tien meter

Volgens D-Link is de installatie van de Full HD 180 graden Wi-Fi outdoor camera een fluitje van een cent en is het gemakkelijk om verbinding te maken met een draadloos netwerk. Via de app heb je altijd en overal toegang tot de beelden, waar je je op dat moment ook zult bevinden. De Full HD 1080p-camera heeft 10x digitale zoom, nachtzicht tot tien meter en ingebouwde infrarood-led’s.

De DCS-2670L is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van 209 euro. Meer informatie over deze bewakingscamera vind je op de website van D-Link.

  • Delen:

Reacties

  1. ip-camera Vincent
    11 maart, 2018 om 13:46

    Mooie strakke Ip camera. Ook een 10x zoom, best goed voor zo’n klein apparaatje.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.