Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Devolo Home Control krijgt vernieuwde Android-app met widgets

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2018, 15:22 CategorieSoftware en apps

Devolo Home Control is een compleet smarthomesysteem dat geschikt is voor zowel huizen als appartementen. Het pakket moet zorgen voor meer beveiliging, energiebesparing, gemak en comfort en maakt gebruik van de internationale draadloze standaard Z-Wave. Naast eigen producten zoals slimme schakelaars, radiatorknoppen, sensoren en rookmelders is de Devolo Home Control ook te integreren met diverse smart home-oplossingen van andere fabrikanten, zoals bijvoorbeeld Philips Hue.

Bedien de verbonden apparaten via een widget

Devolo heeft vandaag bekendgemaakt dat er binnenkort een nieuwe Android-update te downloaden is met enkele nieuwe functies aan boord om je smarthome nog beter aan te sturen. De grootste vernieuwing is de toevoeging van een Android-widget. Hiermee kun je de verbonden apparaten direct bedienen via het startscherm op de smartphone en hoeft de app niet meer opgestart te worden.

De widget laat je direct op het smartapparaat of de functie klikken om deze aan of uit te zetten. Hierbij kun je als gebruiker zelf aangeven welk apparaat in de widget weergegeven moet worden. Ook scenario’s, regels, groepen of tijdcontrole kun je laten weergeven op de widget.  De vernieuwde Android-app geeft daarnaast betere feedback voor de scenario’s, waarbij de gebruiker visuele feedback in de app te zien krijgt. Naast de smartphone werkt de app uiteraard ook op een Android-tablet. De app moet binnenkort te downloaden zijn in de Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.