Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly Update: Acer’s premium tablet, Apple HomePod en muziek streaming

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2018, 9:34 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar onze review van Acer’s premium tablet met quantum dots, de Apple HomePod en de kwaliteit van muziekstreamingdiensten.

Review Acer Iconia Tab 10 (A3-A50)

Op Tablets Magazine hebben we deze week uitgebreid gekeken naar de Acer Iconia Tab 10 (A3-A50). Deze premium Androidtablet komt met een quantum dot-display en interessante specificaties. Met vier speakers aan boord moet dit een pure entertainmenttablet zijn, maar is dat ook zo? Lees verder in onze uitgebreide review.

Alles over de Apple HomePod

Slimme speakers zijn helemaal hot. Zo heeft Google al diverse varianten van de Home-speaker op de markt gebracht en kennen we van Amazon de Echo-modellen. Ook Apple heeft een eigen slimme speaker met Siri ontwikkeld, de HomePod genaamd. Maar, wat is het nu precies en wat kun je ermee? We leggen het uit in ons achtergrondartikel over de Apple HomePod.

Muziek streamen in de beste kwaliteit

We doen het allemaal; muziek streamen. Er zijn tal van diensten die je hiervoor kunt gebruiken en allemaal hebben ze hun voordelen en nadelen. Maar, wat is nu de audiokwaliteit van elke dienst? Rob zocht het voor ons uit in het artikel over muziekdiensten en streamingkwaliteit.

Is dit de Samsung Galaxy S9?

Als we het over high-end smartphones hebben dan kan de Galaxy S-serie van Samsung natuurlijk niet ontbreken. De geruchtenmolen draait al maanden op volle toeren, maar wat kunnen we nu precies van het nieuwste vlaggenschip van Samsung verwachten? Tom zet alle verwachtingen voor de Samsung Galaxy S9 voor je onder elkaar.

Premium hoofdtelefoons vergeleken

Onze audio-expert Jamie is de afgelopen maanden druk bezig geweest met één van zijn hobby’s; muziek luisteren. Deze keer heeft hij daarvoor een aantal premium hoofdtelefoons gebruikt die hij in een uitgebreid dossier tegenover elkaar zet.

JBL Bar uitgebreid getest

Voor diegenen die een goed geluid willen maar geen groot budget hebben of geen geavanceerd en groot audiosysteem willen is de soundbar nog steeds een perfecte oplossing. Wesley heeft afgelopen week de nieuwste soundbar van JBL uitgebreid getest. Het unieke aan dit model zijn de afneembare speakers die je achterin de kamer kunt plaatsen. Lees verder in onze JBL Bar review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.