Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Honeywell onthult officieel de Lyric C2 Wi-Fi Beveiligingscamera

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2018, 7:00 CategorieVeiligheid en beveiliging

Fabrikant Honeywell heeft officieel een nieuwe beveiligingscamera onthuld, die gericht is op moderne gezinnen: de Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Beveiligingscamera. Met deze compacte camera zien én horen gebruikers 24/7 ongebruikelijke activiteit in huis.

Dit is de Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Beveiligingscamera

Honeywell heeft donderdag een nieuwe beveiligingscamera onthuld: de Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Beveiligingscamera. Dit is een compacte, en volgens de fabrikant ook krachtige, beveiligingscamera voor moderne gezinnen. Na de Lyric C1 do-it-yourselfcamera is de C2-camera de nieuwste toevoeging aan het Lyric-platform en biedt functies als geluidsdetectie en 1080p-videokwaliteit aan. De sensoren herkennen waarschuwende geluiden zoals van een huilende baby of het alarm van een rook- of koolmonoxidedetector.

Dat laatste geldt overigens alleen voor de detectors die ondersteund worden. De slimme geluidsdetectiefunctie stuurt huiseigenaren snel een melding op hun telefoon of tablet wanneer er iets aan de hand is, zodat ze hier direct actie op kunnen ondernemen. Gebruikers kunnen tot vier aanpasbare waarschuwingszones instellen, en per zone een bewegingsgevoeligheid instellen. Zo worden apparaten als een plafondventilator genegeerd, terwijl de C2-camera juist extra let op plekken als ramen en deuren.

Dankzij de tweeweg-audiofunctie kunnen gebruikers via de Lyric-app en C2-camera praten met en luisteren naar gezinsleden, ook wanneer ze niet thuis zijn. De geofencingfunctie zet de camera automatisch aan en uit op basis van de locatie van de smartphone van de gebruiker. Bovendien is de eenvoudig te installeren Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Beveiligingscamera met flexibel ontwerp te plaatsen op tafel, aan de muur of aan het plafond. Je kunt hem dus in het zicht zetten of op een plekje plaatsen waar die niet zo opvalt.

Bij gebeurtenissen worden de beelden opgenomen van vijf seconden vóór de gebeurtenis in een clip van dertig seconden – met een breedhoeklens van 145 graden. Het scherpe beeld moet gebruikers in staat stellen inbrekers te identificeren. De meegeleverde sd-kaart van 8 GB slaat data versleuteld op, zelfs als de wifi-verbinding uitvalt. Daarnaast worden videobeelden 24 uur gratis opgeslagen in de cloud, vanwaaruit ze zijn te streamen en downloaden via de Lyric-app. Je hoeft dus niet per se een abonnement af te sluiten.

Prijs en beschikbaarheid

De Lyric C2 Wi-Fi Beveiligingscamera is nu verkrijgbaar via online retailers voor een adviesprijs van 149 euro.


€ 114,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 100,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 100,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.