Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Logitech Circle 2 kan voortaan ook snapshots maken voor notificaties

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2018, 10:02 CategorieVeiligheid en beveiliging

Logitech heeft een update uitgebracht voor de Logitech Circle 2. De beveiligingscamera kan voortaan ook snapshots meesturen met de notificaties. De functie is geheel gratis en wordt nu naar alle gebruikers van de beveiligingscamera uitgerold.

Logitech Circle 2 stuurt snapshots mee

Logitech heeft een gratis firmware-update uitgebracht voor de Logitech Circle 2. Deze update zorgt ervoor dat gebruikers snapshots kunnen activeren binnen de instellingen van de applicatie. Wanneer je een notificatie krijgt op je smartphone van de beveiligingscamera, op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd, dan krijg je direct een afbeelding te zien van die actie. Zo moet je dus sneller kunnen bepalen of het nodig is dat je actie onderneemt of niet. Mocht je deze functie niet willen, dan hoef je de mogelijkheid niet in te schakelen.

Wanneer je de Logitech Circle 2 wil voorzien van de functie, dan moet je de update eerst downloaden naar de applicatie. Vervolgens kun je per camera instellen of je een snapshot wil ontvangen of niet. Mocht je een betalende klanten zijn, dan biedt Logitech Circle Safe Premium nog wat extra mogelijkheden aan, zoals inzoomen op de persoon of het object dat voor de camera bewoog. Deze functie werkt overigens niet voor de twee goedkopere abonnementen, maar alleen dus bij Premium. Hier lees je onze recensie van de beveiligingscamera.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.