Nest Aware-abonnement voor Nest Cam biedt nieuwe functies

26 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Nest-Cam-IQ-review

Het Nest Aware-abonnement voor de Nest Cam is uitgebreid met twee nieuwe functionaliteiten. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een abonnement van vijf dagen te nemen op de abonnementsservice van Nest.

Het bedrijf Nest, bekend van de Nest Cam-beveiligingsproducten en de Nest slimme thermostaat, heeft de abonnementsdienst Nest Aware vernieuwd. Vanaf vandaag zijn er meer opties voor het afsluiten van een abonnement en zijn er twee nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Het Nest Aware-abonnement maakt het mogelijk om slimmere Nest Cam-meldingen te krijgen en 24 uur per dag, 7 dagen in de week video-opnames te maken en te bekijken via de videogeschiedenis. Het was mogelijk om voor 10 euro een abonnement voor tien dagen en voor 30 euro een abonnement voor dertig dagen af te sluiten. Daar is een nieuw abonnement bijgekomen. Voor 5 euro kun je nu een abonnement afsluiten voor vijf dagen. Dit kortdurende abonnement is bijvoorbeeld handig als je een korte vakantie hebt geboekt of een paar dagen voor werk weg moet.

Twee nieuwe functionaliteiten aan Nest Aware toegevoegd

Daarnaast heeft Nest twee nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het abonnement. Persoonsmeldingen zien vanaf nu het verschil tussen personen en objecten in de Activity Zones. Daarnaast kan Nest Aware dubbele instanties van bekende gezichten in je fotoverzameling samenvoegen. Deze laatste functie is speciaal voor de Nest Cam IQ indoor- of outdoor-camera. De Nest Cam IQ is een verbeterde en geavanceerde versie van de gewone Nest Cam met een nieuw design, een hogere resolutie en gezichtsherkenning.

Reacties (0)